logo

ESTUDIS I CARRERA PROFESSIONAL

Vaig realitzar els meus primers estudis de perruquería a Tevian i vaig continuar la meva formació a Rafael i Juan Carlos on vaig passar a formar part de la plantilla del seu saló en “Galerias Preciados”.

Després d’adquirir les meves primeres experiències a Rafael i Juan Carlos em vaig incorporar com Oficial Tècnic a la plantilla dels prestigiosos salons de Pascual Segura a “Nuevo Centro”, València. L’experiència adquirida a Pascual, em va permetre entrar com a Encarregada de l’equip de Fala Cuartero a la Galeria Jorge Juan de València.

Des de 1998

En 1998, després de 5 anys dirigint l’equip de Fala Cuartero, vaig decidir emprendre la meva marxa professional per lliure i obrir el meu propi saló a Real.

Al meu saló oferisc un tracte proper i personalitzat al client, sent pionera en la meua localitat en la implantació del sistema de treball amb hora reservada, que permet al client sentir-se en un entorn més íntim i còmode amb l’avantatge de no patir llargues esperes. Em preocupe pel benestar dels meus clients i sobretot pels xiquets als quals tracte amb especial afecte.

El meu saló és unisex i amb clients de totes les edats, per açò tant si eres més atrevida/o com si eres més conservador/a al meu saló trobaràs el teu look ideal.

 

Quant a productes sempre utilitze primeres marques i estic a l’última en tendències del mercat. A Elena Almerich Peluqueros podràs trobar productes de marques tan prestigioses com Kapper Line o Schwarzkopf.

Realitze els més avançats tractaments d’hidratació capil·lar com la Keratina, el Botox capil·lar o la reconstrucció cuticular. I tracte tot tipus de problemes del cuir cabellut com l’alopècia, greix, descamacions…