logo

TRACTAMENTS

Els teus cabells estan vius, canvien, es ressequen, pateixen i es regeneren com qualsevol altra part de la teua persona. Els canvis estacionals, hormonals, l’estat d’ànim en què ens trobem, l’alimentació… tots aquests factors també influeixen en el teu cabell. Per això has de tenir tanta cura d’ells com de qualsevol altra part del teu cos.

Has de mantenir-los en un bon estat d’hidratació, si sols sotmetre’ls a tècniques agressives com ara les metxes, la decoloració, tintats o altres tècniques has de ser conscient que el teu cabell està patint més del que és habitual i per això l’has de cuidar al màxim.

Els canvis estacionals propicien la caiguda, les possibles picors al cuir cabellut i de vegades la descamació. Si pateixes d’estrés a la teua feina o a la teua vida en general això també afectarà els teus cabells, ja que com he comentat més amunt els nostres cabells estan tan vius com nosaltres.

Al meu saló t’oferisc una variada gamma de tractaments tant d’hidratació com de regeneració i prevenció de possibles problemes capil·lars.

Si pateixes qualsevol tipologia de caiguda, la detectaré a l’instant i t’oferiré les solucions que estiguen en la meua mà, si és una caiguda lleu, podrem aplicar un tractament especialitzat, còmode i fàcil per a tu, si la caiguda és més greu, t’aconsellaré si has d’acudir al dermatòleg.

Per a la descamació, irritació o picors al cuir cabellut estudiaré el teu cas per a oferir-te el tractament més adequat.

També tens a la teua disposició tractaments hidratants com ara la Keratina, tractaments per a donar cos i volum al teu cabell com el Botox capil·lar.

Les revolucionàries fibres reconstructores faran que tornes a confiar en tu mateix dissimulant les xicotetes zones d’alopècia inevitables amb l’edat.

Durant la tècnica disposes també del tractament Naturex per a la prevenció de picors i irritacions del cuir cabellut i reconstrucció de la cutícula capil·lar per a evitar una forta agressió al teu cabell.

Pots confiar plenament amb mi per a qualsevol qüestió de la cura del teu cabell, estaré encantada d’oferir-te la millor solució i orientar-te en els teus dubtes.