logo

KERATINA

Keratin Silk Spring Free Formol de Coquette, és un tractament basat en keratina lliure de Formol, Formaldehids i Tioglicolats que aportarà al teu cabell la cura que necessita per a estar sa i viu.

¿Quines son les característiques principals que t’aportarà la keratina?

Antiencrespat: En una sola aplicació aconseguiràs fer desaparéixer l’encrespat, aconseguint uns cabells disciplinats amb moviment i d’aspecte sedós.

Volum controlat: El tractament de keratina redueix l’excés de volum, si el teu problema és aquest, notaràs com regules el volum amb una durada de dos a tres mesos després de l’aplicació del tractament. Si pel contrari els teus cabells han perdut cos perquè a banda de ser uns cabells fins has aplicat tècniques més agresives com metxes, notaràs que amb la keratina els teus cabells tornen a tindre més cos i volum.

Tacte brillant i sedós: Les molècules de keratina sellen les fibres capil·lars fent que els cabells recuperen el seu aspecte brillant i sedós.

Efecte allisador o manteniment dels teus rínxols, tu esculls:

Efecte allisador: El tractament de keratina genera milions de particules que s’alineen obligant als cabells arrissats a mantenir-se més llisos de manera temporal (2 a 3 mesos).

Tacte seda: El tractament Tacte seda manté l’ondulació i volum natural del rínxol. Actua tancant la cutícula de l’arrel fins a les puntes. Genera tots els beneficis de la keratina (tacte sedós, brillantor i moviment) sense modificar forma ni volum.

Preguntes més habituals sobre el tractament de Keratina:

¿És nociu per a la meua salut? NO, Aquest tractament està formulat amb productes 100% innocus per a la teua salut.

¿Mantindrà llis el meu cabell arrissat? L’efecte allisat temporal, variarà segons la tipologia del teu cabell. Podem apreciar des d’un 100% a un 80%. (L’eficàcia pot ser menor als cabells “afros”)

¿Puc mantenir els meus rínxols i volum? Amb la versió Tacte Seda, SÍ. Llueix un cabell brillant, sedós i revitalitzat sense perdre els teus rínxols i look habitual.

Porte metxes i color, ¿puc fer-me el tractament? SÍ. El teu cabell recupera la brillantor i la suavitat al tacte. Els colors s’apreciaran més lluminosos i vibrants.

¿Castigarà el meu cabell? NO, a diferència dels desrissants i altres keratines, aquest tractament mai castigarà el teu cabell, tot el contrari, el regenerarà en profunditat.

¿Puc fer-me un retoc? ¿I quan? Pots tornar-te a fer el tractament quan et creixca el cabell. El millor és que ens consultes al saló.