Serveis

SERVEIS DE SALÓ

Tallats, assecats, tintats clàssics i de fantasia, metxes amb plata, metxes californianes, pach, decoloracions i arrastres de color, desrissants, moldejats, permanents i una gran varietat dels més originals arreplegats.

A banda dels tradicionals serveis de saló oferisc una amplia gama de tractaments capil·lars per a la cura dels teus cabells així com assessorament en qualsevol dubte que et puga sorgir.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

PRODUCTES

Trobaràs tot tipus de productes tant d’acabat com de cura per al teu cabell, escumes, fixadors, ceres, allisadors, xampús especialitzats segons el tipus de cabell, oli d’Argán per a hidratació sense esbandida, etc.

Per als productes, tant d’ús en el saló com de venda seguim les últimes novetats del mercat per a oferir-te les games de productes més actuals però sense deixar de banda la qualitat, per això sempre treballem amb marques professionals.

NATUREX Health for your hair

A més a més t’oferim el tractament ideal per a protegir el teu cabell durant el servei tècnic, no tingues por al color, metxes, decoloracions, permanents… els teus cabells no van a patir durant la tècnica gràcies a NATUREX.

Naturex actua des de l’interior del cabell per a regenerar la cutícula i amb això tota l’estructura del teu cabell, si l’apliques durant la tècnica aconseguiràs nodrir el teu cabell de nou i disminuir els efectes negatius de la tècnica.

Naturex. Elena Almerich Peluqueros, Real, Valencia.

NATUREX és una tecnologia molecular d’investigació creada per a obtenir beneficis d’anti trencament òptims. Es tracta d’un compost de proteïnes naturals polifacètic que actua sobre els tres paràmetres fonamentals de la força del cabell: propietats de tracció, mòdul de flexió i abrasió de la cutícula.
L’obertura de la cutícula del cabell provocada pel servei tècnic junt amb la composició química de Naturex, li permeten penetrar a l’escorça del cabell formant capes protectores que reforcen, lubriquen i protegeixen la superfície del cabell.
Un sistema d’elements naturals units per a crear una barrera protectora en els moments de màxima agressió als cabells, procés en el qual, a la vegada de protegir, reestructura i redueix dràsticament el trencament del cabell.

A banda de reconstruïr el cabell és ideal per a les persones que pateixen picors i irritacions durant la tècnica, ja que la lubricació i hidratació que proporciona el tractament fará que aquestes picors desapareguen.

¿Por al color, la decoloració, permanent, allissat…?
Amb NATUREX OBTINDRÀS PROTECCIÓ SEGURETAT I RECONSTRUCCIÓ ACTIVA DEL CABELL durant els serveis tècnics.
NATUREX d’ INNOVATIS